فروش نهال زرشک | فروش پیاز زعفران | فروش نهال عناب پاجوش |  گل و گیاه بیدل |  ۰۹۱۵۶۰۳۴۳۴۵

فروش نهال زرشک | فروش پیاز زعفران | فروش نهال عناب پاجوش | گل و گیاه بیدل | ۰۹۱۵۶۰۳۴۳۴۵

با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم برای خرید با نازلترین قیمت نهال زرشک و نهال عناب و همچنین خرید پیاز زعفران و با بهترین کیفیت با شماره ۰۹۱۵۶۰۳۴۳۴۵ تماس بگیرید برای مشاوره فقط مشتریان کلی تماس بگیرند با تشکر گل وگیاه بیدل
فروش نهال زرشک | فروش پیاز زعفران | فروش نهال عناب پاجوش |  گل و گیاه بیدل |  ۰۹۱۵۶۰۳۴۳۴۵

فروش نهال زرشک | فروش پیاز زعفران | فروش نهال عناب پاجوش | گل و گیاه بیدل | ۰۹۱۵۶۰۳۴۳۴۵

با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم برای خرید با نازلترین قیمت نهال زرشک و نهال عناب و همچنین خرید پیاز زعفران و با بهترین کیفیت با شماره ۰۹۱۵۶۰۳۴۳۴۵ تماس بگیرید برای مشاوره فقط مشتریان کلی تماس بگیرند با تشکر گل وگیاه بیدل

روش تکثیر زعفران:

 1_تکثیر زعفران 

2_ روش  خشکه کن 

3_ روش تر کن

1_ تکثیر زعفران از طریق بنه که به اشتباه پیاز گفته مى‌شود، صورت مى‌گیرد. بنه‌هائى که براى کاشت انتخاب مى‌شوند از فندق بزرگ‌تر و از گردو کوچک‌تر و وزن آنها ۸ گرم به‌بالا و داراى جوانه انتهائى سالم و بدون پوسیدگى است، هر چه بنه درشت‌تر باشد محصول به‌دست آمده مرغوب‌تر و عملکرد سال‌هاى ابتدائى کشت بیشتر خواهد بود.

 به‌همین دلیل معمولاً بنه‌ها را از مزارع ۳ تا ۴ ساله انتخاب مى‌کنند. بنه زعفران در سال‌هاى بعد، بنه‌هاى دیگرى به‌وجود مى‌آورد به‌طورى که در سال‌هاى هفتم تا دهم به‌صورت گروهى از بنه‌هاى ریز و درشت متراکم در مى‌ایند. 

در هر صورت هنگامی که برگ‌ها کاملاً خشک شدند (از اواسط خرداد ماه) بنه‌ها را از خاک در مى‌آورند که معمولاً به دو روش انجام مى‌گیرد:

2_روش  خشکه‌ کن است، به‌این صورت که بنه‌ها را به‌وسیله بیلچه یا خیش از زمین خارج در مى‌آورند. 

3_ روش دیگر را پیاز ترکن گویند که زمین را آبیارى و پس از گاورو شدن، بنه‌ها را از زمین خارج مى‌کنند که در این روش بنه‌ها کمى مرطوب خواهند بود. از این روش زمانى استفاده مى‌گردد که کاشت سریع و بلافاصله مورد نظر باشد زیرا انبار کردن پیاز مرطوب نیاز به مراقبت‌‌هاى ویژه دارد.

نگهدارى پیازهاى خشکه‌کن معمولاً به‌این‌صورت انجام مى‌شود که بنه‌هاى درشت و سالم را جدا نموده و در انبارهاى خشک و داراى تهویه مناسب تا ارتفاع ۲۰ تا ۳۰ سانتى‌متر انباشته و تا اواخر تابستان (مرداد و شهریور)، که زمان کاشت است، نگهدارى مى‌کنند. 

براى جلوگیرى از هر گونه آلودگى قارچی، پیازها را با سموم قارچ‌کش مانند بنلیت و سولفات مس ضدعفونى مى‌کنند و به‌هنگام کاشت، غلاف قهوه‌اى رنگ روى آن را جدا مى‌کنند به‌طورى که آخرین لایه روى پیاز بماند.

روش دوم تر کن :

 این روش  در مناطقی که گرمای زیادی را تجربه نمیکنند ، اتفاق میفتد که بعد از آبیاری زردآب که اردیبهشت ماه انجام میگیرد پیاز ها که مقداری رطوبت دارند را  از خاک خارج میکنند ، 

در این روش پیازها داری وزن بیشتری نسبت به پیاز خشکه کن دارند ، 

اگر خواستید پیاز بخرید سعی کنید پیاز خشکه کن باشد ، و هزینه زیادی را متقبل نشوید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد